Vražje dobra ekipa

Rečemo si kar Luciferke in Luciferji. Vražje zagnani smo pri našem vsakdanjem delu in pri učenju čokoladnega mojstrstva. Danes nas je že 25, kar je precej več kot davnega leta 2007, ko se začenja zgodba naše čokoladnice Lucifer. Zdaj nismo več le butična čokoladna obrt. Posebne serije izdelujemo jo tudi za velike odjemalce.

Ustvarjamo v srcu Velenja
Vse naše čokoladne mojstrovine snujemo in izdelujemo v središču Velenja. Tu so naši začetki in tukaj imamo poslovne in proizvodne prostore ter skladišča. Z veseljem vas povabimo tudi v priljubljeno kavarno Lucifer, kjer lahko naše izdelke kupite (ali prevzamete spletna naročila).

Tudi drugim dajemo priložnost
Nekatere faze našega dela lahko prepustimo osebam, ki se sicer težje vključujejo v redna delovna okolja. Že vrsto let sodelujemo z invalidskimi skupinami Zavoda Ruj, ki nam priskočijo na pomoč pri obsežnejšem pakiranju in pripravi embalaže. Na ta način prispevamo k razvoju in večji vključenosti lokalnih skupin, ki so marsikdaj žal spregledane.

Ob butični izdelavi tudi velike serije 
V čokoladnici Lucifer skrbimo za nenehno izobraževanje, s čimer dosegamo visoke standarde kakovosti in pridobivamo različne certifikate. S širitvijo čokoladnega asortimana večamo tudi proizvodno zmogljivost in množimo ter zvišujemo količine izdelanih serij. Kot dobavitelj velikim evropskim verigam (npr. trgovinam Hofer), smo kos vsem izzivom.