Poslovna darila

Z možnostjo personalizacije

Čokolada v vseh oblikah in velikostih z vašim logotipom, sliko in v želenih barvah.
In z mnogo klasičnimi, pa tudi bolj posebnimi okusi za vse želje.

Zapeljiva, dišeča, slastna, kremasta Čokolada … vedno izdelana skrbno, ročno in z ljubeznijo na tradicionalen način v velenjski čokoladnici Lucifer. Vražje dobra.

Za katere priložnosti? 

Personalizacija je primerna tako za osebne priložnosti (poroke, rojstva, obletnice in drugi prazniki), kot tudi poslovne (za poslovne partnerje ali zaposlene, ob praznikih ali posebnih priložnostih).  

Čoko pisma

Večna uspešnica med darili: fine čokoladne tablice v elegantnih ovitkih. Tablice iz prvovrstne belgijske čokolade ročno izdelamo in jih zavijemo v ovitek po vaših željah ter zavežemo s pripadajočo satenasto pentljo. Grafiko in papir vam prilagodimo!

Izjemni ambasadorji vaše blagovne znamke! Primerne so za raznovrstne priložnosti, tudi osebne.

Unikatne tablice izberite med različnimi vrstami vrhunskih belgijskih čokolad: mlečno (38%) in temno (60%), občasno (od januarja do avgusta) in po dogovoru pa tudi med belo (28%), črno-belo in ruby čokolado.

Minimalno naročilo že od 50 kosov. 

Drobne pozornosti

Male škatlice za eno čoko pralino. Ročno izdelane, vedno sveže čokoladne praline v izbranem okusu in izgledu pakiramo v škatlice za 1, 2 ali tudi več pralin.
Minimalne količine za naročilo: 50 škatlic.

Bonboniere

Pregovorno odlične Luciferjeve bonboniere so čudovito darilo. Izbirate lahko med različnimi vrstami vrhunskih svežih ročno izdelanih pralin s sadnimi, kremnimi in posebnimi okusi, ki jih ustvarjamo po lastnih skrivnih recepturah.

Pakiramo jih v različne škatle in škatlice po 1, 2, 4, 9, 16, 25, 36 ali 64 pralin. Ovojnino lahko prilagodimo ob naročilu ustrezne količine (50 škatlic in več).

Mini

Cenovno ugodne mini čokoladne vizitke za maksi veselje. Mini čokoladne tablice za vse priložnosti!

Mini čokoladice so na voljo v unikatnih ovitkih v treh velikostih:
5 g, 10 g in 32 g.

Papir v treh kraft osnovah: bela mat, črna mat in rjavo-zlata. Barvni tisk v vseh barvah na vse tri podlage.
Minimalna količina za naročilo je 1.000 čokoladic.

Eleganca

Ujemajoči se kompleti in celostna podoba čokoladnih daril

Kroglice

Sanjske kroglice s sanjskimi okusi: lešniki ali sadje? Vas spremamijo lešniki, obliti z medeno čokolado, ali morda raje s slano karamelo in čokolado? Pa lešniki s kavno čokolado, rožnate ruby zapeljivke s sredico iz malin in brusnic? Ali ste bolj za mango in pasijonko v beli čokoladi?
V steklenih kozarčkih z vašo nalepko. Naročila že od 50 kosov.

Čoko darilom se ni moč upreti

Zakaj bi se jim tudi želeli upirati, ko pa so čokoladna darila tista, na katerih se nikoli ne nabira prah … in ki vedno znova prikličejo nasmešek na obraz.

Ponujamo vam res pester izbor čokoladnih daril in kompletov – od čokoladnih tablic, sanjskih kroglic vse do odličnih svežih pralin.