Popolno poslovno darilo z okusom

Naj gre za novoletno obdarovanje poslovnih partnerjev ali prestižna poslovna darila, ki jih čez leto potrebujete za pomembne dogovore, v čokoladnici Lucifer imamo na voljo širok izbor edinstvenih, ročno izdelanih čokoladnih poslastic, ki jih ovijemo v celostno podobo vašega podjetja. Pobrskajte med izbranimi čokoladnimi izdelki, ki bodo vedno dobrodošlo darilo.

Slastno čokoladno pismo 

Večna uspešnica so fine čokoladne tablice v elegantnih ovitkih. Tablice ročno izdelujemo iz belgijske čokolade prvovrstne kakovosti. Na ovitku je dovolj prostora za podobo po vaših željah, saj lahko prilagodimo tako motiv kot tudi papir embalaže, ki ji pripada še satenasta pentlja v izbrani barvi.

Minimalno naročilo čokoladnih pisem po vaši podobi je 50 kosov. 

Izberite tablico z najljubšo vrsto čokolade:

 • mlečna čokolada z 38-odstotnim deležem kakava, 
 • temna čokolada s 60-odstotnim deležem kakava,
 • bela čokolada z 28-odstotnim deležem kakava in 
 • čokolada ruby. 

Mini darilca s pralineji

Odličen izbor za manjša obdarovanja in drobne pozornosti so pralineji, izdelani ročno po tradicionalnem postopku iz vrhunske belgijske čokolade, pakirani v lične škatlice, ki jim nadenemo vašo celostno podobo. V paketku so lahko eden, dva ali pa tudi več pralinejev, glede na vaše želje.

 • Minimalno naročilo darilc z vašo grafiko na embalaži je 50 škatlic.

Bonboniere edinstvenih okusov

Pregovorno odlične Luciferjeve bonboniere so vedno dobrodošlo darilo. Pri naročilu lahko izberete me različnimi okusi vrhunskih ročno izdelanih pralinejev: sadnimi, kremnimi in zelo posebnimi okusi, ki jih ustvarjamo po svojih skrivnih recepturah. 

 • Izbrane pralineje zložimo v škatlice s po 7, 13 ali 23 pralineji.
 • Minimalno naročilo bonbonier z vašo grafiko na embalaži je 50 škatlic.

Mini čokoladice 

Mini čokoladice so pravi izbor za prav vse priložnosti. Lahko jih ponudite na sestanku ob kavi, z njimi izrečete dobrodošlico že na recepciji podjetja, ali podarite na sejemskem pultu. Odličnega okusa in z vašo grafično podobo bodo vaše sporočilo ponesle mnogim. In še cenovno so ugodne. 

 • Mini čokoladice so na voljo v treh velikostih: 5 g, 10 g in 32 g.
 • Minimalno naročilo mini čokoladic z vašo grafiko na embalaži je 1.000 kosov.
 • Izberete lahko med mlečno in temno čokolado.  
 • Za embalažo so na voljo tri osnove kraft papirja: bel mat, črn mat in rjavo-zlat. 
 • Barvni tisk je mogoč v vseh barvah na vse tri papirne podlage. Pri večjih naročilih je mogoč tudi folio tisk.

Elegantni kompleti čokoladnih daril

Želite, da je so vaša poslovna darila vedno skladna s marketinškimi dejavnostmi vašega podjetja? Z raznovrstnim izborom unikatnih čokoladnih izdelkov, lahko zapolnite različne ravni vašega poslovnega obdarovanja in ustvarite elegantne komplete daril s celovito grafično podobo. 

Razigrane čokoladne kroglice

Vas premamijo lešniki, obliti z medeno čokolado, morda s slano karamelo in čokolado, kaj pa z okusom kave? Morda ste bolj za ruby zapeljivke s sredico iz malin in brusnic? Ali pa za mango in pasijonko v beli čokoladi? Katerekoli izberete, steklenemu kozarčku bomo nadeli nalepko z vašo vizualno podobo.

 • Minimalno naročilo čokoladnih kroglic z vašo grafiko na embalaži je 50 kozarčkov.

Ambasadorji vaše blagovne znamke

Izjemni ambasadorji vaše blagovne znamke! Primerne so za raznovrstne priložnosti, tudi osebne. Zakaj bi se jim tudi želeli upirati, ko pa so čokoladna darila tista, na katerih se nikoli ne nabira prah … in ki vedno znova prikličejo nasmešek na obraz.