Dostava

Dragi ljubitelji čokolade,

da zavarujemo naša življenja, smo se v tej izredni situaciji odločili uvesti dodatne ukrepe pri vročanju poštnih pošiljk z vašimi naročili, s katerimi želimo preprečiti osebne stike med pismonošo in naslovnikom. Za zaščito zdravja smo do nadaljnjega izključili možnost spletnih nakupov po povzetju in osebni prevzem naročenih artiklov v naši kavarni, še vedno pa je na voljo plačilo preko bančnega nakazila, kreditne kartice in Paypal-a.

V teh izrednih razmerah se vam že vnaprej zahvaljujemo, če se boste odločili za eno od alternativnih varnejših oblik vročanja, kot sta paketomat in dogovorjeno mesto (vhod v stavbo, pred garažo ali teraso i.p.), kjer primopredaja paketov poteka izključno na prostem.

 

Pri vsakem spletnem naročilu vam PODARIMO POŠTNINO

Ne glede na to, kakšen bo znesek vašega nakupa v naši spletni trgovini, vam želimo vsaj malo posladkati in polepšati te težke dni, zato vam do nadaljnjega v zahvalo, ker boste ostali doma in pomagali ohraniti zdravje vaših najdražjih PODARIMO POŠTNINO pri čisto vsakem spletnem nakupu.

V Lucifer chocolate si bomo prizadevali za nemoteno dobavo čokoladnih dobrot, vendar je v prihajajočih tednih in mesecih ključno, da vsi na prvo mesto postavimo skrb za zdravje soljudi.

Hvala vam za razumevanje.