Dostava

Dragi ljubitelji čokolade,

pri vročanju poštnih pošiljk z vašimi naročili želimo preprečiti osebne stike med pismonošo in naslovnikom, zato smo do nadaljnjega izključili možnost plačila po povzetju, še vedno pa je na voljo plačilo preko bančnega nakazila, kreditne kartice in Paypal-a.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo, če se boste odločili za eno od alternativnih varnejših oblik vročanja, kot sta paketomat in dogovorjeno mesto (vhod v stavbo, pred garažo ali teraso i.p.).

V spletni trgovini Lucifer Chocolate vam omogočamo dostavo z ugodnimi stroški poštnine (za dostavo skrbi pogodbeni izvajalec Pošta Slovenije) in brezplačen osebni prevzem v Kavarni Lucifer v Velenju.

Strošek dostave

Za vsa naročila v vrednosti 9,99 € in več je poštnina brezplačna.
Pri naročilih v nižji vrednosti od 9,99 EUR je strošek poštnine 3 €.

 

Pri vsakem spletnem naročilu nad 9,99 EUR vam PODARIMO POŠTNINO

Pri vseh spletnih nakupih v znesku nad 9,99 EUR vam PODARIMO POŠTNINO, Luciferjeva ekipa pa bo pomagala napisati vsa vaša osebna posvetila v čokoladnih darilih. Cena ročnega izpisa osebnega posvetila na darilni čestitki znaša 1,30 EUR (z DDV).

V Lucifer chocolate si bomo prizadevali za nemoteno dobavo čokoladnih dobrot, vendar je v prihajajočih tednih in mesecih ključno, da vsi na prvo mesto postavimo skrb za zdravje soljudi.

Hvala vam za razumevanje.