Načini plačila

V spletni trgovini Lucifer Chocolate vam omogočamo naslednje načine plačila:

1. Po predračunu

Podatke za predplačilo prejmete skupaj s potrditvenim sporočilo za vaše naročilo. Veljavnost predračuna je 3 delovne dni. V tem času so naročeni izdelki rezervirani za vas. Predplačilo izvedete na transakcijski račun upravitelja spletne trgovine Lucifer Chocolate – Luci d.o.o., številka SI56 0242 6025 9089 571, odprt pri Novi Ljubljanski banki d.d. (NLB d.d.).

2. Preko spletnega servisa PayPal

Spletni servis PayPal omogoča varno spletno plačevanje. Za plačilo lahko uporabite svoj uporabniški račun PayPal ali kreditno kartico, za izvedbo plačila pa ste po korakih vodeni v samem nakupnem procesu.

3. S kreditno kartico

Naročilo plačate s kreditno kartico neposredno v naši spletni trgovini. Za izvedbo plačila ste po korakih vodeni v samem nakupnem procesu.

Ob nakupu vam izdamo račun v elektronski obliki in/ali na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Vsa vaša naročila so v elektronski obliki shranjena v vašem uporabniškem profilu spletne trgovne (Moj račun) in so vam dostopna v vsakem trenutku.