Personalizirana darila

Čokolada po vaših željah?

Seveda! Izberite čokoladna personalizirana in poslovna darila!
Pri nas je vse mogoče. Smo majhna čokoladnica, zato smo prilagodljivi in zlahka ponudimo več kot zgolj vaš logotip na čokoladi. Čokoladna personalizirana in poslovna darila so vedno toplo sprejeta, na njih pa se nikoli ne nabira prah.

Ena (ali dve) pralini v majhni, ljubki (in prilagojeni) škatlici? Velika škatla svežih, ročno izdelanih pralin z okusi po vašem izboru in (za večja naročila) tudi ročno obarvana v želenih barvah? Ali ste morda bolj za čokoladne tablice – ponujamo vse, od mini, majhnih, srednjih pa vse do velikih … od mlečnih do temnih in fantazijsko posutih čokolad, v ovitku z logotipom ali takem, ki funkcionira kot voščilnica (čokoladno pismo) … za posebne želje bodo kot nalašč naša posebna darila, od zapeljivih čokoladnih kroglic (s polnilom lešnikov, sadja ali alkohola) do čokoladnih cigar s konjakom ali čokoladnih šopkov z aromo vijolic – izbira je vaša.

Podarite izvirna poslovna darila!

V čokoladnici Lucifer vam omogočamo, da z izbranimi čokoladnimi doživetji poveste svojo zgodbo in navdušite na povsem unikaten način. Vsak čokoladni izdelek lahko personaliziramo in tako popolnoma prilagodimo vašim potrebam in željam, da nastane učinkovit in priljubljen ambasador vaše blagovne znamke. Minimalne količine personaliziranih poslovnih daril so od 50 kosov enakega izdelka naprej.

Razveselite svoje najdražje s personaliziranimi darili

Naj fine čokoladne dobrote pospremijo vaše najlepše trenutke življenja – od praznovanj rojstnih dni in pomembnih obletnic do nepozabnega poročnega dne. Navdušite svoje najdražje, ki obožujejo vrhunska čokoladna darila. Od malih pozornosti, slastnih zalogajčkov pa do čokoladnih pisem, za vsako priložnost vam pomagamo izbrati pozorno darilce, s katerim boste vaš posebni dogodek dvignili na še slajši nivo.

Lucifer katalog za podjetja
Želim nezavezujočo ponudbo

Zaupajo nam že …

… številna slovenska in tuja podjetja, ki se zavedajo pomena kakovosti in jo radi delijo v svet, tudi z našimi čokoladnimi dobrotami. Hvaležni in ponosni smo, da Lucifer čokolade in čokoladne izdelke za svoja poslovna darila med drugimi izbirajo tudi:

Hilton Hotels & Resorts
Sheraton Hotels & Resorts
Four Seasons Hotels & Resorts
Bernardin Group – Resorts & Hotels
Kempinski Palace Portorož Istria

Postojnska jama d.d.
Univerza v Ljubljani
Urad predsednika RS
Urad vlade RS za komuniciranje
SAS Institute d.o.o.
BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

Vzajemna, d.v.z.
Merck d.o.o.
Terme Olimia d.d.
Kolektor Group d.o.o.
JUB d.o.o
Herbal Glamping Resort

Maxi
REFLEX d.o.o.
STEEL d.o.o.
GERARD Slovenia
Ooh Noo