Čokoladna pisma odpirajo srce

Čokoladna pisma za vsako priložnost

Še kdaj napišete kakšno pismo? Vse redkeje si vzamemo čas za ta nekoč tako prisrčen in globok način sporazumevanja med prijatelji, sorodniki, ljubimci … Naša čokoladna pisma nosijo nekaj te nostalgije, saj tudi njihova vsebina vedno ogreje srce.   

Slastne čokoladne tablice
Čokoladna pisma Lucifer so čokolade tablice elegantne podolgovate oblike, ki smo jih ovili v embalažo, ki spominja na pisemske kuverte. Zato smo jih poimenovali pisma. Vsako tablico čokolade ročno ovijemo v pismo in skrbno zavežemo s satenasto pentljo. 

Dodajte svoje sporočilo 
V pismu je dovolj prostora, da poleg čokoladne tablice umestite še svoje sporočilo. Lahko ga napišete kar na notranjo stran ovitka ali pa na listič, ki ga dodate v notranjost pisma in znova zavežete s pentljo. Tako bo čokoladno pismo postalo osebno darilce, ki bo obdarjenca še posebej razveselilo.

Raznoliki ovitki za različne priložnosti
Paleta ovitkov je res raznolika in pisana. Izberete lahko bolj splošne motive, cvetlične vzorce, ali pa takšne z napisi za posebne priložnosti. Tako boste lahko voščili za rojstni dan, se komu zahvalili ali koga navdihnili. 

Čokoladna pisma so lahko tudi odlično osebno ali poslovno darilo , saj lahko embalažo personaliziramo oz. potiskamo z vašim sporočilom ali grafično podobo. 

Čokoladna pisma za vsako priložnost