Pismo ČOKOLADA ZA …

3,80 

Podarite čokoladno pozornost, podarite prijetne trenutke sladkanja s čokoladnim pismom ČOKOLADA ZA … in pripišite, komu podarjate to skrbno, ročno izdelano kremasto čokoladno veselje. Čokoladno pismo ČOKOLADA ZA … bo razveselilo vsakega obdarjenca in posladkalo kateri koli del dneva.

Čokoladna tablica iz 38% mlečne čokolade, 100 g.

Ko želite nekoga razveseliti in mu podariti prav posebno, sladko in unikatno darilce, je čokoladno pismo ČOKOLADA ZA prava izbira. Pisan ovitek s prostorom za dopis imena obdarjenca je lepo darilo ali pozornost, ki za pentljico skriva slastno tablico iz kremne mlečne čokolade z 38-odstotnim deležem kakava. Veselje zagotovljeno!

Trenutek, ko se čas ustavi in se posvetimo užitku topljenja čokolade v ustih, je lepo darilo. Privoščite tak trenutek sebi in bližnjim. Pripišite ime in darilo se bo spremenilo v unikatno čokoladno mojstrovino, ustvarjeno, da osreči.

Unikatno darilo s pisanim ilustriranim ovitkom varuje tablico kremne mlečne čokolade, ki so jo naši velenjski čokoladni mojstri izdelali ročno in povsem brez glutena, umetnih barvil, umetnih arom ali konzervansov – le iz najboljše belgijske čokolade s poreklom kakava. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Čokoladno pismo ČOKOLADA ZA je odličnega okusa, ovitek pa lahko pomagate soustvariti sami!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo ČOKOLADA ZA …”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.