Pismo VSE NAJBOLJŠE m

3,80 

Narišite sladek nasmeh za rojstni dan – podarite čokoladno pismo VSE NAJBOLJŠE iz kremne mlečne čokolade, ki bo razveselila velike in male sladkosnede.

Čokoladna tablica iz 38% mlečne čokolade, 100 g. Na voljo tudi temna čokolada v enakem ovitku.

Iščete za rojstni dan prisrčno darilo, s katerim boste polepšali osebni praznik sladkosnedi osebi? Pravkar ste ga našli, saj bo čokoladno pismo Vse najboljše uresničilo vse sladkosnede želje, hkrati pa obdarilo z lepimi, iskrenimi željami.

Čokoladno pismo Vse najboljše je nepogrešljivo rojstnodnevno darilo, s katerim boste želeno osebo presenetili s kremnim okusom mlečne čokolade z 38-odstotnim deležem kakava, nežno teksturo in prefinjeno čokoladno aromo.

Prednost čokoladnih pisem Lucifer je v vrhunskih sestavinah in ročni izdelavi, saj vam želimo zagotoviti le najboljše čokoladne izdelke. Čokoladna tablica iz mlečne čokolade je izdelana iz naravnih sestavin, brez glutena, umetnih dodatkov in konzervansov.

Ker prisegamo na najboljše, sodelujemo le z vrhunskimi belgijskimi dobavitelji čokolade, kot sta Barry Callebaut in Belcolade. Evropski standardi odličnosti zagotavljajo visoko kakovost, preverjeno poreklo kakava in brezglutensko proizvodnjo.

Čokoladna tablica iz mlečne čokolade je ovita v lepo embalažo, ki ne zagotavlja le dolgotrajne kakovosti čokolade, temveč navduši tudi s čudovitim potiskom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo VSE NAJBOLJŠE m”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.