Pismo VSE NAJBOLJŠE t

3,80 

Izberite temno čokolado Čokoladno pismo VSE NAJBOLJŠE za najslajša rojstnodnevna čokoladna darila, ki bodo s svojo prefinjeno aromo fine temne čokolade navdušila vaše najdražje.

Čokoladna tablica iz temne čokolade 60%, 100 g. Na voljo tudi mlečna čokolada v enakem ovitku.

 

Zakaj bi za rojstni dan podarili le običajno čokolado, če lahko izberete nekaj posebnega? Podarite čudovito čokoladno pismo Vse najboljše, s katerim boste povedali več in zaželeli le najlepše na najslajši način.

Ljubitelji grenko-sladkih okusov se ne bodo mogli upreti vašemu darilu, saj bodo navdušeni nad čudovito aromo, ki jo zagotavlja 60-odstoten delež kakava. Ker se tudi mi ne moremo in ne želimo upreti naravnim okusom, pri izdelavi čokoladne tablice ne uporabljamo umetnih barvil in arom ali konzervansov. Vsako tablico izdelamo tudi ročno, s skrbnostjo in pozornostjo.

Kot osnovo za čokoladno pismo Vse najboljše uporabljamo le vrhunsko belgijsko čokolado priznanih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Skrbno preverjena kakovost, preverjeno poreklo in brezglutenski certifikat zagotavljajo visoke standarde odličnosti in zaupanja. Vse naše čokoladne mojstovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Vrhunski okus čokolade dopolnjuje elegantna embalaža s pentljo, ki očara s svojim videzom in dizajnom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo VSE NAJBOLJŠE t”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.