Temno pismo

3,80 

Fina čokoladna tablica iz temne čokolade s 60-odstotnim deležem kakava bo navdušila izbrance, ki uživate v harmoničnih grenko-sladkih okusih iz narave.

Čokoladna tablica iz temne čokolade – 60 %, 100 g

Ko si zaželite pristnih čokoladnih okusov v čudoviti preobleki, izberite temno čokoladno pismo.  Temna čokolada je znana po svojem izrazitem okusu in čudoviti aromi, ki ju zagotavlja 60-odstoten delež kakovostnega kakava preverjenega porekla.

Temno čokoladno pismo Lucifer je izdelano ročno, s spretnostjo, znanjem in občutkom za užitek, ter iz naravnih in svežih sestavin, ki vsebujejo prefinjene aromatične okuse in naredijo klasično čokolado nekaj posebnega. Brez odvečnih umetnih dodatkov in konzervansov, saj verjamemo, da se najboljši okusi rodijo v fantaziji narave.

Kot osnovo za čokoladno tablico iz temne čokolade uporabljamo le vrhunsko belgijsko čokolado priznanih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Skrbno preverjena kakovost, preverjeno poreklo in brezglutenska proizvodnja zagotavljajo visoke standarde odličnosti in zaupanja. Vse čokoladne mojstrovine izdelujemo ročno v naši brezglutenski čokoladnici v srcu Velenja.

Vrhunski okus čokolade dopolnjuje elegantna embalaža s pentljo. Z Lucifer čokolado ne boste pobožali le svojih brbončic, temveč tudi svoje oči. Zaradi lepe embalaže je čokoladna tablica tudi lepo darilo za najbližje, prijatelje in poslovne partnerje.

Razmišljate o unikatnem poslovnem darilu ali personaliziranem darilu za svoje najdražje? Ob nakupu večjih količin čokoladnih tablic vam ob doplačilu omogočamo personalizirano embalažo z lastnim potiskom po vaših željah. Z izbiro takega poslovnega in personaliziranega darila boste zagotovo pričarali sladke nasmehe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Temno pismo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.