Pismo HVALA

3,80 

Naj spregovori čokolada! Ko se želite zahvaliti na prav poseben način, izberite čokoladno pismo HVALA iz fine temne čokolade, ki bo zagotovo poskrbela za sladke nasmehe.

Čokoladno pismo iz temne čokolade 60%, 100 g.

 

Se želite na najlepši način iskreno zahvaliti izbrani osebi za pomoč in podporo? Ali pa preprosto podariti zahvalo nekomu, ki ga imate radi in z njim delite trenutke življenja? Podarite čokoladno pismo Hvala, saj z njim ne boste le povedali, temveč tudi pokazali, koliko vam oseba pomeni.

Ker vemo, da cenite tudi naravo in naravne dobrote, pri izdelavi čokoladnih tablic ne uporabljamo umetnih barvil, umetnih arom in konzervansov. Vsako tablico izdelamo ročno, da vam, vašim bližnjim, prijateljem in znancem zagotovimo le najboljše.

Ker tako kot vi prisegamo na vrhunsko kakovost, za osnovo čokoladnih pisem uporabljamo le vrhunsko belgijsko čokolado priznanih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Prednost izbranih dobaviteljev je v preverjenem poreklu kakava in brezglutenski proizvodnji po najvišjih standardih. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v lastnem brezglutenskem obratu v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Čokoladno pismo Hvala je več kot užitek, saj je zaradi elegantne in dodelane embalaže lepa pozornost v zahvalo za vsakogar.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo HVALA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.