Pismo V DVOJE

3,80 

Čokoladno pismo V DVOJE je lepše je pika na i čudovito preživetim skupnim trenutkom – ali zahvala zanje.

Temna čokolada je slajša v dvoje! To čokoladno pismo prinaša sladko obljubo skupnih trenutkov.

Čokoladna tablica iz temne čokolade 60%, 100 g.

 

Ko želite svoji ljubljeni osebi sporočiti, da je v dvoje vse lepše in slajše, lahko to storite s čokoladnim pismom V DVOJE JE LEPŠE. Tudi čokoladni užitek je lahko še večji, če ga z nekom delite. Skupno preživeti trenutki bodo še slajši, ko boste zapeljivo temno čokoladno tablico delili – v dvoje! Ovitek čokoladnega pisma V dvoje je lepše se ponaša z ljubko ilustracijo dveh kolesarjev, ki uživata v naravi – na tandemskem kolesu v dvoje, seveda.

Kakovost je naše vodilo zato vsako čokoladno tablico izdelamo ročno in iz skrbno izbranih surovin preverjenega porekla. Za to slastno čokoladno tablico smo uporabili vrhunsko belgisjko čokolado s 60% deležem kakava. Naši belgijski dobavitelji čokoladne mase (Callebaut in Belcolade) zagotavljajo visoke standarde kakovosti in preverjeno poreklo kakava. V čokoladno tablico nismo dodali umetnih barvil, umetnih arom ali konzervansov – da bo užitek v dvoje še večji in brez slabe vesti. Vse naše čokoladne mojstovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Elegantna embalaža s pentljico bo razveselila vsakega pravega ljubitelja čokolade, slastna in prefinjena temna pa bo še slajša, če je boste delili s svojo ljubljeno osebo. Čokoladno pismo V dvoje je lepše je čudovito in navdihujoče darilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo V DVOJE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.