Certificirana čokolada brez glutena

Se morate odreči mnogim priljubljenim jedem in sladicam, ker vam gluten povzroča težave, ali pa ste nanj celo alergični? Vabimo vas, da pobrskate med našimi slastnimi čokoladnimi razvadami, saj boste med njimi našli tudi takšne s certifikatom »brez glutena«. 

Preverjeno brezglutenske poslastice
Sodelujemo s Slovenskim društvom za celiakijo, ki nam je certifikat s simbolom prečrtanega žitnega klaska za določene čokoladne izdelke Lucifer in LuciFIT tudi izdalo. Prav tako skrbijo za redno kontrolo  vzpostavljenega brezglutenskega standarda pri vseh proizvodnih procesih.

Želimo vam olajšati izbiro 
Z vpeljavo delovnih procesov, ki so prilagojeni brezglutenskim zahtevam, je v naši ponudbi vse več izdelkov, ki prejmejo certifikat za živilo brez glutena. Ta označba vas vodi do čokoladnih dobrot, v katerih ni prisotnega glutena niti v sledovih.

Tudi tortice in sladoledi
V izbranih gostinskih lokalih po Sloveniji lahko pokusite naše brezglutenske tortice, ki so seveda na voljo tudi v kavarni Lucifer v Velenju, kjer jih lahko naročite tudi za domov (zamrznjene). V toplejših mesecih leta pa v kavarni ponudimo tudi naravni brezglutenski sladoled.

Brezglutenski izdelki s certifikatom