Granola KOKOS

1,60 

Granola KOKOS oblita s stevia čokolado je slastna, hrustljava in zdrava čokoladna ploščica iz muslija in orehov, ki vas bo prijetno nasitila tudi kot zdrava malica. Poimenovali smo jo ‘Moja mal’ca’, saj je res priročne velikosti za v žep, torbico, nahrbtnik … in idealna spremljevalka vsem aktivnim.

Ta odlična ploščica je 100% naravna in BREZ vseh odvečnih dodatkov – sladkorja, glutena, konzervansov ali arom. Le prvovrstni ovseni kosmiči, oreški, semena, med in temen čokoladni obliv s stevio.

Ploščica iz hrustljavega muslija in kokosa, oblita s stevia čokolado, 45 g.

 

 

Želite slastno in hranljivo malico, ki bo vedno pri roki? Zelo okusna, nasitna in žepna je tale Moja mal’ca Granola KOKOS. Z mešanico slastnih kosmičev, kokosa in čokolade bo potrpežljivo čakala, da poteši vašo lakoto in vas malce pocrklja.

Oblili smo jo s fino temno čokolado brez dodanega sladkorja – slajena je le s stevio. Musli sredica iz ovsenih kosmičev, kokosa, medu, oreškov in semen pa je slajena le z naravnimi sladili, kot so med, datlji in kokosov sladkor. Zato je odličen vir prehranskih vlaknin in vas bo za lep čas nasitila – med službo, na poti ali pri raznih aktivnostih.

Je tudi ponosna članica naše nove brezglutenske blagovne znamke LuciFIT, ki vključuje skrbno izbrane izdelke visoke kakovosti za posebne prehranjevalne režime.

Naši čokoladni mojstri so namreč pravi čarovniki, saj vsako granolo izdelajo ročno, z veliko ljubezni in skrbnosti. Da boste uživali v naravnih okusih, pri ustvarjanju ne dodajajo umetnih barvil in arom ali konzervansov.

Privoščite si hranljivo in okusno malico, ob kateri bo zapredel tudi vas želodček … in brbončice!

Ste bolj za klasiko? Granola Moja mal’ca je na voljo tudi v okusu OREH!

1 mnenje za Granola KOKOS

  1. Martina R.

    Obožujem te granole. Vedno so z mano – v avtu, v službi, v torbici, na kolesu … in tudi otrokom jo vtaknem v nahrbtnik. Res lepo nasitijo in so odličnega okusa – vsi jih imamo radi.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.