Medena čokolada

3,60 

Fina medena čokolada s pravim medom v kremasti mlečni belgijski čokoladi – za vaše naslajše trenutke dneva. Prelepo embalažo krasijo čebelice. 60 g ročno izdelana tablica v darilni embalaži.

Vas mikajo medene sanje? Nič lažjega, odpotujte v sladko deželo mlečnih medenih užitkov, ki jih nudi MEDENA čokolada. Naj skrbi odbrenčijo daleč stran.

Medena čokolada vam ponuja edinstveno medeno doživetje, ujeto v slastno mlečno čokolado s 34,3-odstotnim deležem kakava. Vsak košček čokolade se bo v vaših ustih nežno raztopil v mamljivo medeno esenco.

Kakovost kot vodilo

Medeni čokoladni kreaciji nismo dodali nobenih umetnih barvil in konzervansov, saj se čudovit in kremast okus ustvari s kombinacijo izbranih naravnih sestavin in vrhunske čokoladne osnove. Je brez glutena.

Kot osnovo za vse Lucifer čokolade namreč uporabljamo le čokolado priznanih belgijskih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade, s katerimi uspešno sodelujemo že vrsto let. Skrbno preverjena kakovost in preverjeno poreklo surovin (na čelu s kakavom) zagotavljajo visoke standarde odličnosti in zaupanja.

Odličnosti pa vam ne zagotavljamo le z naravnimi sestavinami, temveč tudi načinom izdelave – v naši brezglutenski čokoladnici v Velenju. Vsaka medena čokolada je namreč rezultat ročnega dela in spretnosti naših čokoladnih mojstrov z večletnih znanjem in izkušnjami v svetu čokolade.

Odlično darilo

Delite svoj čokoladni užitek tudi z najbližjimi in prijatelji. Ko iščete drobno presenečenje, s katerim bi obdarili izbrano osebo, izrazite svojo naklonjenost z okusnim čokoladnim darilom – medeno čokolado v prelepi darilni embalaži s čebelicami.

Ste tudi sami velik navdušenec nad medenimi dobrotami? Izberite tudi druge medene čokolade – HONEY BUNNY mlečno čokolado z medom, mandlji in soljo ali Mlečno čokolado z medom in cvetnim prahom iz zbirke Sladkosti Slovenije. Ali pa morda Luciferjeve sanjske kroglice – Lešnike, oblite z medeno čokolado?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medena čokolada”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…