Čokoladni pozdrav PIRAN MANDRAČ

4,40 

Temna čokolada 60%, 90 g – z motivom Piran – MANDRAČ (na voljo tudi drugi motivi, nekateri so z mlečno, drugi pa s temno čokolado).

Šifra: 2151 Kategorija: Oznake: , , , ,

Čokoladni  pozdrav  Piran mandrač je prava izbira za vse, ki obožujete fino temno čokolado in se radi vračate na primorsko. Vrhunska ročno izdelana slovenska čokolada v simpatični embalaži ene najbolj prepoznavnih slovenskih lepot bo očarala tako ljubitelje sladkega in lepega kot poslovne partnerje, ki bi jim radi pobliže in izvirno predstavili Slovenijo.

Čokoladni pozdrav Piran mandrač v sebi čokoladno tablico iz prvovrstne temne čokolade, ovitek pa poleg čudovite podobe krasi tudi opis pravljičnega primorskega mesteca.

Čokoladna tablica vas tako poleg zgodbe razvaja tudi s temno čokolado z 60-odstotnim deležem kakava, brez dodanih umetnih barvil in umetnih arom ali konzervansov.

Posebno pozornost namenjamo čokoladni osnovi, saj vam želimo zagotoviti najboljše okuse. Zato sodelujemo le s priznanimi evropskimi partnerji, kot sta belgijska čokoladna dobavitelja Barry Callebaut in Belcolade, ki nam dostavljata vrhunsko čokoladno osnovo s preverjenim poreklom kakava. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Razmišljate o posebnem poslovnem darilu ali lepem čokoladnem darilu za svoje najdražje in prijatelje? Čokoladna tablica Piran mandrač je prvovrstna izbira.

Pokukajte v zbirko Sladkosti Slovenije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čokoladni pozdrav PIRAN MANDRAČ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja