Edinstvena čokolada

3,80 

Iščete popolno darilo za dan žena, materinski dan ali kar tako, za edinstveno žensko v vašem življenju? Edinstvena čokolada v prelepi preobleki fine mlečne čokolade jo bo očarala tako z okusom kot z izgledom.

Čokoladno pismo iz mlečne čokolade 38%, 100 g.

Najboljša prijateljica, mama, babica, sestra ali teta, sodelavka ali morda hči – vsaka je zagotovo edinstvena, tako kot naša Edinstvena čokolada. Spoznajte čokoladno pismo, ki razveseli s podobo in vsebino – Edinstvena čokolada, mlečno čokoladno pimo.

Naj se ljubezen do rož združi z ljubeznijo do vrhunskih čokoladnih užitkov iz mlečne čokolade z 38-odsotnim deležem kakava, ki jih ročno izdelujejo naši spretni mojstri v čokoladnici Lucifer. Ker vemo, da cenite naravne okuse, v čokoladno tablico ne dodajmo umetnih barvil, umetnih arom ali konzervansov.

Ker je kakovost naše osrednje vodilo, vam odličnost zagotavljamo le z izbrano čokoladno osnovo. Naši partnerji so namreč priznani evropski dobavitelji čokolade, Barry Callebaut in Belcolade, ki vam zagotavljajo visoke standarde kakovosti in preverjeno poreklo kakava. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Vsaka tablica čokolade je skrbno zapakirana v elegantno embalažo, ki ne poskrbi le za svežino in dolgotrajno kakovost, temveč tudi razvaja z lepo ilustracijo orhideje in pentljo. Edinstvena čokolada je tako popolno darilo za vsako žensko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Edinstvena čokolada”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.