Carica, paket čokolade

13,90 

V težkih časih se izkaže in zablesti vsaka prava carica. In prav je, da njen trud opazimo, cenimo in nagradimo. Včasih je dovolj že iskrena pohvala. Še bolj pa zaleže zahvala s ČOKOLADO. In ne kar navadno čokolado, ampak posebnim izborom čokolad za super moči, ki smo jih združili v tej omejeni izdaji Carica, paket za #superženske – za vse carice karantene.

Izjemne mojstrovine Lucifer chocolate po izjemni ceni, za vašo superžensko.

Paket štirih čokoladnih izdelkov skupne teže 335 g.

Ni na zalogi

Carica, paket čokolade za #superženske je naš poklon vsem zmagovalkam življenja. Poznate kakšno takšno carico? Privoščite ji naš izbran paket čokoladnih dobrot v omejeni izdaji. Prav vse so izdelane ročno, skrbno in z ljubeznijo, da osrečijo vašo najljubšo carico.

V super paket Carica smo združili mojstrovine vrhunske kakovosti: čokoladni šopek, zdrav prigrizek, sanjske kroglice in izbrano mlečno čokolado. Vse to za izjemno paketno ceno, kot naš poklon vsem superženskam, supermamam in vsem caricam.

Najljubši način podarjanja rož – cvetlično čokolado, poseben izbor ročno izdelanih reliefnih čokoladnih ploščic iz kombinacije mlečne in temne čokolade z aromo vijolic ali ‘čokoladni šopek’ smo še nadgradili z okusi, ki razveselijo vsako žensko. V paket smo dodali še zapeljive sadne kroglice, v katere smo ujeli sočno sredico iz malin in brusnic, ter jo oblili z naravno rožnato čokolado ruby. Za zdrav posladek, zajtrk ali malico bo ravno pravšnja naša Granola Bodyguard, ki vsebuje le najboljše kosmiče, semena, oreške in suho sadje, oblito s temno čokolado s poreklom (slajena je le s slovenskim medom, kokosovim sladkorjem in datljevo pasto). Za piko na i pa smo vključili še kremasto mlečno čokoladno tablico Moj trenutek, ki tudi ob najhujših izzivih pomaga ohranjati dobro voljo, saj vsako carico opomni, da si mora vzeti čas zase in se postaviti na prvo mesto – tja, kamor spada.

Vse čokoladne mojstrovine smo izdelali v naši velenjski čokoladnici iz vrhunskih sestavin, ročno in skrbno, brez odvečnih dodatkov, konzervansov ali umetnih barvil in arom. Le najboljše sestavine za največji užitek!

Če želite, bomo ta super paket čokolade brezplačno dostavili vaši izbrani carici na njen naslov z našo Lucifer chocolate ‘sladko pošto’ – lahko tudi z vašim osebnim posvetilom, ki ga ročno izpišemo za vas (za simbolno doplačilo 1,3 €, dodate v košarici).

Sestavine

Za sestavine in hranilne vrednosti posameznih izdelkov si, prosimo, oglejte njihove vrednosti na povezavah:

Cvetlične čokoladne ploščice iz temne in mlečne čokolade z esenco vijolice, 9 ploščic, 60 g

Čokoladne kroglice – Maline in brusnice oblite z ruby čokolado, 125 g

Čokoladna granola CIMET, 50 g

Moj trenutek, mlečna čokolada, 100 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Carica, paket čokolade”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja