Pismo ČEŠNJEV CVET

3,80 

Iščete popolno darilo za dan žena ali Valentinovo? Podarite rože v sladki preobleki fine mlečne čokolade  – Čokoladno pismo Češnjev cvet, ki bo vašo izbranko očaralo tako z okusom kot z izgledom.

Čokoladno pismo iz mlečne čokolade 38%, 100 g.

 

Če so vaša najboljša prijateljica ali mama, babica ali teta, sodelavka ali znanka ljubiteljice rož, jih lahko namesto z novo lončnico kreativno presenetite s čudovito cvetočo vejico, ki je ni treba zalivati, temveč okusiti. Spoznajte čokoladno pismo Češnjev cvet.

Naj se ljubezen do rož združi z ljubeznijo do vrhunskih čokoladnih užitkov iz mlečne čokolade z 38-odsotnim deležem kakava, ki jih ročno izdelujejo naši spretni mojstri v čokoladnici Lucifer. Ker vemo, da cenite naravne okuse, v čokoladno tablico ne dodajmo umetnih barvil, umetnih arom ali konzervansov.

Ker je kakovost naše osrednje vodilo, vam odličnost zagotavljamo le z izbrano čokoladno osnovo. Naši partnerji so namreč priznani evropski dobavitelji čokolade, Barry Callebaut in Belcolade, ki vam zagotavljajo visoke standarde kakovosti in preverjeno poreklo kakava. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Vsaka tablica čokolade je skrbno ovita v elegantno embalažo, ki ne poskrbi le za svežino in dolgotrajno kakovost, temveč tudi razvaja z lepo ilustracijo cvetoče češnjeve vejice in pentljo. Čokoladno pismo Češnjev cvet je tako popolno darilo za vsako žensko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo ČEŠNJEV CVET”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.