Kroglice Pomaranča

6,30 

Sanjske kroglice POMARANČA so koščki pomarančnega želeja, obliti s fino belo in gosto temno čokolado, 125g.

Sanjske kroglice POMARANČA so koščki pomarančnega želeja, obliti s fino belo in gosto temno čokolado.

Pomarančno kašo smo zgostili v 100% naravne sadne kocke. Oblili smo jih z 29% belo čokolado, ki smo jo naravno oranžno obarvali ter temno čokolado.

Fine brezglutenske pomarančne kroglice smo nasuli v steklene kozarčke, ki so nadvse primerni tudi za darilo. Luciferjeve čokoladne mojstrovine so odlična darila, ki razveseljujejo!

 

Zapeljive kroglice

iz naše čokoladnice z vedno novimi okusi navdušujejo, kot vse pa so brez konzervansov ali drugih umetnih dodatkov, zato je vsaka kroglica pravo doživetje. V naši brezglutenski manufakturni čokoladnici skrbno izbiramo dobavitelje sestavin in sodelujemo le s priznanimi partnerji iz sveta čokolade. Tako za obliv prav vsake pomarančne kroglice uporabimo le vrhunsko belo čokolado z visokim (29%) kakavovim deležem priznanih belgijskih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Zato lahko vi uživate v najvišjih standardih kakovosti ter preverjenega porekla kakava. Poleg skrbi za brezkompromisno kakovost, ki se odraža v neprimerljivem okusu, luciferčki vse dobrote izdelujemo na tradicionalen način: skrbno, ročno in s ščepcem ljubezni.

Te zapeljive kroglice smo kot esenco poletja skrbno zavili v elegantno stekleno embalažo. Kozarček svojo lepo vsebino tudi ponosno pokaže, zato so sanjske kroglice primerne kot mala pozornost, zahvala ali darilce. Polepšajte (si) dan z vrhunskim sadno-čokoladnim doživetjem!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kroglice Pomaranča”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja