Kroglice Borovnica

6,30 

Oblite borovnice v beli čokoladi so koščki naravnega sadnega (borovničevega) želeja, obliti z belo belgijsko čokolado z dodatkom liofiliziranih borovnic, 125 g.

Oblite borovnice v beli čokoladi so koščki naravnega sadnega (borovničevega) želeja, obliti z belo belgijsko čokolado z dodatkom liofiliziranih borovnic.

Borovničevo kašo smo zgostili v 100% naravne sadne kocke (z dodatkom jabolčnega in robidovega soka). Oblili smo jih z 28% belo čokolado, ki smo ji dodali borovničev prah (liofilizirane, z zamrzovanjem sušene borovnice), ki tej fini belgijski čokoladi doda okus in barvo.

Fine brezglutenske dražeje najdete v darilnih steklenih kozarčkih, na voljo pa so tudi v manjših vrečicah, da je sadno-čokoladna malica vedno pri roki (ali v žepu) – da posladka, nasiti in razveseli.

 

 

Zapeljive kroglice

iz naše čokoladnice z vedno novimi okusi navdušujejo, kot vse pa so brez konzervansov ali drugih umetnih dodatkov, zato je vsaka kroglica pravo doživetje. V naši brezglutenski manufakturni čokoladnici skrbno izbiramo dobavitelje sestavin in sodelujemo le s priznanimi partnerji iz sveta čokolade. Tako za obliv prav vsake borovničevo-čokoladne kroglice uporabimo le vrhunsko belo čokolado z visokim (29%) kakavovim deležem priznanih belgijskih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Zato lahko vi uživate v najvišjih standardih kakovosti ter preverjenega porekla kakava. Poleg skrbi za brezkompromisno kakovost, ki se odraža v neprimerljivem okusu, luciferčki vse dobrote izdelujemo na tradicionalen način: skrbno, ročno in s ščepcem ljubezni.

Te zapeljive kroglice smo kot esenco poletja skrbno zavili v elegantno stekleno embalažo. Kozarček svojo lepo vsebino tudi ponosno pokaže, zato so sanjske kroglice primerne kot mala pozornost, zahvala ali darilce. Polepšajte (si) dan z vrhunskim sadno-čokoladnim doživetjem!

So čokoladne kroglice vaša strast? Luciferjeva kolekcija čokoladnih kroglic združuje še mamljive Oblite jagode ter slastne oblite lešnike z izbranimi kombinacijami okusov: Oblite lešnike z mlečno čokolado, karamelo in soljoOblite lešnike z mlečno čokolado in kavo ali Oblite lešnike z medeno čokolado.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kroglice Borovnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja