Lux 8×8 bonboniera

54,50 

Luksuzna bonboniera vsebuje 64 izbranih, ročno izdelanih, svežih čokoladnih pralin v elegantni darilni embalaži – očarajte najbližje ali poslovne partnerje z izjemim darilom, ki v sebi skriva bogato paleto izbranih čokoladnih doživetij, 800 g

Ko želite najbližjim, izbranim prijateljem ali poslovnim partnerjem podariti kar največ slastnih čokoladnih utrinkov, jim boste čokoladno zvezdno nebo zagotovo pričarali z vrhunskimi čokoladnimi pralinami, ki jih ponuja bonboniera Lux 8×8.

Čokoladna bonboniera Lux 8×8 je vaša popolna izbira za posebne priložnosti, saj navduši z najbolj bogato in izjemno paleto čokoladnih pralin – kar 64 čokoladnih užitkov, ki jih vselej sveže izdelujemo ročno, z veliko ljubezni in pozornosti na detajle.

Že vrsto let so Luciferjeve čokoladne praline prejemnice nagrad Naj pralina Festivala čokolade Radovljica, zato smo prepričani, da z izbiro naših čokoladnih pralin ne boste zgrešili. Še več, verjamemo, da se boste, tako kot številni drugi, z veseljem še večkrat vrnili in preizkusili nove božanske čokoladne okuse.

V prestižni čokoladni bonbonieri smo za kombinacijo 64 čokoladnih pralin zbrali asortiman različnih čokoladnih okusov pralin iz našega širšega nabora, ki morda vključuje:*

Čokoladna pralina Kokosov srček bo vaše srce ogrela z mamljivo kokosovo kremo s fino zdrobljenim kokosom in oblivom iz vrhunske temne čokolade s 60-odstotnim deležem kakava.

Čokoladna pralina Marcipanova kocka vas bo premamila z vrhunsko lešnikovo čokoladno kremo – gianduja, prelito čez marcipan in oblito s kremno mlečno čokolado.

Čokoladna pralina Old Fashion za klasično razvajanje z oblivom iz slastne mlečne čokolade, znotraj katerega se skrivajo koščki mandljev, lešnikov in krhke mlečne čokolade.

Čokoladna pralina Polžek vam bo pod oblivom iz slastne mlečne čokolade razkrila sladke skrivnosti nežne maslene kreme in aromatične lešnikove kreme.

Čokoladna pralina Gozdni sadeži vas bo popeljala po poti užitka z nežno kremo iz malin, jagod, borovnic, robid in višenj ter z mlečno čokolado vse naokoli.

Čokoladna pralina Cognac Royal vam bo odkrila nov svet temne čokolade, saj pod krhkim čokoladnim oblivom skriva kremo ganache, s pomarančno lupinico in okusom konjaka.

Čokoladna pralina Bela karamela je pravo doživetje karamele, nežne lešnikove čokoladne kreme in hrustljavčkov, s prelivom iz kremne bele čokolade, okrašene z lističi pravega zlata.

Čokoladna pralina Mocha vas bo prebudila s slastnim čokoladnim nadevom iz kave in lešnikov, ki smo ga oblili z vrhunsko mlečno čokolado.

Čokoladna pralina Trio pistacija vas bo navdušila s kremno mlečno čokolado, ki obliva čudovite arome pistacije, mandljev, marcipana in medu.

Čokoladna pralina Lešnikov objem vas bo objela s čudovitim okusom lešnikove kreme s celim lešnikom v sredini, oblite s kremno mlečno čokolado.

Čokoladna pralina Hot Lucifer vas bo zapeljala s krhkim pomarančnim želejem s čilijem in pomarančno kremo ter oblivom iz 60-odstotne vrhunske temne čokolade.

Čokoladna pralina Passion Caramel vas bo prevzela s strastjo okusne karamelne sredice, oblite z vrhunsko temno čokolado s 60-odstotnim deležem kakava.

Čokoladna pralina Diamant vam bo razkošje čokoladnih okusov približala z dovršeno marcipanovo čokoladno kremo, oblito s slastno mlečno čokolado.

Čokoladna pralina Mint Moon vas bo osvežila s krhko marcipanovo ploščico in nežno mentolovo kremo, ki smo ju prelili s slastno mlečno čokolado.

Čokoladna pralina Mandljevo presenečenje vas bo presenetila s karameliziranim mandljem s soljo iz Maldona in oblivom iz kremne mlečne čokolade.

Čokoladna pralina Cimetovo srce prepustite se prefinjeni čokoladni kremi z okusom cimeta, ki smo jo prelili s slastno mlečno in kremno belo čokolado.

Znotraj krhke strukture se prepletajo čudoviti okusi s celega sveta, ki izhajajo iz najboljših sestavin, brez konzervansov. Da zadovoljimo vaše apetite po vrhunski kakovosti, za osnovo vsake čokoladne praline uporabljamo le izbrano čokolado. Zato sodelujemo le s priznanimi evropskimi partnerji, kot sta belgijska čokoladna dobavitelja Barry Callebaut in Belcolade, ki nam dostavljata čokoladno osnovo s preverjenim poreklom in UTZ certifikatom.

Z izbiro tega najboljšega čokoladnega darila ne boste podarili le vrhunskih okusov, temveč tudi dovršen dizajn, saj je bonboniera Lux 8×8 opremljena z elegantno embalažo, ki jo krasi bakren ovojni trak in čudovit keramičen pečat. Lahko ste prepričani, da bo z videzom in velikostjo naredila izjemen vtis.

Ob naročilu večjih količin čokoladnih bonbonier Lucifer Lux 8×8 z veseljem prisluhnemo vašim potrebam in vam omogočimo tudi izbiro okusov pralin in personalizacijo embalaže po vaših pričakovanjih in željah.

*Vedno se trudimo, da vam ponudimo zgolj najboljše ‒ sveže pripravljene slastne čokoladne praline, zato vsaka Lucifer bonboniera vsebuje le mešanico čokoladnih pralin tistih okusov, ki so trenutno na voljo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lux 8×8 bonboniera”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.