Dobrodošli
v prenovljeni e-trgovini! 

Vabljeni med naše spletne police, ki se šibijo pod unikatnimi čokoladnimi dobrotami izvrstnih okusov. Ob vsakem naročilu nad 15 € vam podarimo sladko presenečenje!

Čokoladne kroglice zdaj na kilogram

Vi ste tako želeli in mi smo z veseljem prilagodili pakiranje naših priljubljenih čokoladnih kroglic Lucifer. Zdaj jih namreč lahko naročite tudi na kilogram,

Certificirana čokolada brez glutena

Iščete čokoladne poslastice brez glutena? Prišli ste na pravi naslov, saj pri nas izdelujemo vrhunske čokoladne izdelke, ki so preverjeno brez glutena in potrjeni s certifikatom.

Povest o Luciferju in čokoladi

Ljubezen do čokolade, radovednost pri odkrivanju novih okusov in predanost kakovosti so neusahljiv vir navdiha, s katerim ustvarjamo izvirne čokoladne dobrote Lucifer in LuciFIT.

Čokolade po naročilu 

Želite navdušiti z izvirnim poslovnim darilom ali presenetiti goste vašega posebnega dogodka? Izbrane čokoladne izdelke lahko ovijemo v embalažo po vaših željah. 

Naše čokoladne mojstrovine odlikujejo moderne recepture, izdelujemo pa jih na tradicionalen način – torej ročno. Tako se lahko posvetimo tudi najmanjšim detajlom. 

Kaj ste nam povedali …

Roza čokoladne kroglice imajo v sebi neko čarovnijo …izginejo v trenutku …

Prava čarovnija okusov

Matejka A.

Najboljša razvada, vrhunske sestavine! Radi se razvajamo sami in jih tudi podarjamo za različne posebne priložnosti!

Prava čarovnija okusov

Tina K.