Lucifer Chocolate vizija in poslanstvo

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je ljudem približati osupljivi svet čokolade. Jim ponuditi dovršene čokoladne izdelke, ki presegajo običajno izkušnjo s čokolado, saj želimo presenetiti z vrhunskimi okusi, kreativnimi kombinacijami in visoko kakovostjo, ki se odraža tako v skrbno izbranih sestavinah kot ročni izdelavi.

Naše poslanstvo sledi uresničevanju sladkosnedih želja naših strank, še posebej tistih najbolj zahtevnih in drznih. Veseli in zadovoljni smo, ko nadanemo sreči sladek nasmeh.

Naša vizija

Naša vizija niso le sladke sanje, saj dan za dnem poganjamo srce čokoladnice, da ostajamo številka ena na slovenskem trgu. Ostajamo zvesti kreativnosti, zato bomo še naprej razvijali in ustvarjali božanske, nenavadne in presenetljive kombinacije čokoladnih okusov in doživetij.

V prihodnjih letih želimo svojo pozicijo in prepoznavnost vodilne čokoladnice v Sloveniji še močneje razširiti tudi v tujini. Tuji trgi ponujajo priložnost za razširitev čokoladnih idej, zato bomo še naprej iskali zaupanja vredne stranke širom sveta