Zares Dobro zate!

Luciferjeva čokolada Dobro zate© je popolnoma naravna in zaradi posebnega načina priprave ohranja kar največ pozitivnih lastnosti kakavovih zrn. Bogata je z izjemno učinkovitimi antioksidanti. Vsebuje neverjetni 8x višji delež kakavovih flavonolov kot običajne čokolade. Ne le okusna, tudi zdrava je – kot prvo čokolado na svetu jo je Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) uradno potrdila kot varovalno živilo.

Dobro zate closeup

Flavonoli, vaši najljubši čokoladni zavezniki

Kakavovi flavonoli dokazano pomagajo varovati srce in ožilje in sicer tako, da ohranjajo elastičnost žil ter s tem nemoten krvni obtok. Priporočena dnevna količina je 200 miligramov flavonolov, kar ustreza 10 gramom čokolade – in prav toliko znaša posamično pakiranje paketa čokoladnih paličic Dobro zate. Tablica Dobro zate pa je s svojo težo 60 gramov namenjena šestdnevnemu užitku.

Čokolada, v katero se boste srčno zaljubili

Temna čokolada Dobro zate, ki s posebno obdelavo – od gojenja, obiranja in obdelovanja kakavovih zrn, ohrani kar največji delež naravnih flavonoidov, je superživilo. Zdravilni učinki čokolade namreč izhajajo ravno iz te sestavine, ki je najboljši vir antioksidantov. Raziskava, ki je potrdila koristne učinke na zdravje, je zajemala 7 let, 9 držav, 18 kliničnih ustanov in 500 zdravih posameznikov. Za ugoden učinek zadostuje dnevni vnos 200 mg kakavovih flavonoidov, čemur zadostimo z zaužitjem 10 g čokolade. Izjemno zdrava in okusna čokolada bo navdušila vse ljubitelje zdrave prehrane in kakovostnih temnih čokolad. Kupite jo na Luciferjevih prodajnih mestih ali na spletu – kliknite tukaj za vstop v spletno trgovino.

Dobro zate srce

SRČNO DOBRO ZATE!

Leta 2013 je Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) sestavine čokolade Lucifer© (ActicoaTM) Dobro zate uradno potrdila kot varovalno živilo.
Za resnično trdno zdravje posameznika pa je poleg vnosa koristnih živil pomemben tudi zdrav življenjski slog in uravnotežena prehrana.