Čokoladne pozornosti za vaše stranke

Je tudi vam včasih težko sproščeno pristopiti do strank in jim subtilno predstaviti svoje ideje? Mini čokoladice so odličen medij, na katerem lahko nevsiljivo in prijazno komunicirate različne poslovne vsebine: blagovno znamko, nov izdelek ali spletno stran, novo podobo, morda slogan ali kaj drugega, kar želite izpostaviti o svoji dejavnosti. 

Slastna poslovna vizitka 
Mini čokoladice lahko ponudite na sestanku ob kavi, izročite gostu namesto poslovne vizitke, zelo primerne pa so tudi za različne vhodne avle pa tudi čakalnice, kot drobna pozornost na prodajnem pultu ali sejemskem razstavišču. Povsod so sprejete z nasmehom.  

Drobna pozornost veliko pomeni
Mini čokoladice so cenovno ugodne, izdelujemo jih ročno iz prvovrstne čokolade, zato so odlični ambasadorji vaše blagovne znamke. Ovitek čokoladic potiskamo glede na vaše potrebe in celostno podobo. 

  • Izberete lahko tri velikosti mini čokoladic: 5 g, 10 g ali 32 g. 
  • Minimalno naročilo je 5 kg čokolade; to je 1000 čokoladic po 5 g ali 500 čokoladic po 10 g. 
  • Izbirate lahko med temno ali mlečno belgijsko čokolado (glede na obseg povpraševanja sta opcijsko na voljo tudi bela ali ruby čokolada). 
  • Potisk embalaže je lahko eno- ali večbarven, za večje količine je na voljo tudi folio tisk.

Kaj pravijo naši naročniki?
“Male čokoladne vizitke so vedno na našem recepcijskem pultu. Prebijejo led in poskrbijo za prenekateri nasmešek. Prav neverjetno, kako velik učinek ima tako drobna čokoladica. Hvala  Lucifer, da nam pomagate razveseljevati naše goste in vestno skrbite, da nam naših najljubših čokoladnih vizitk nikoli ne zmanjka!”