Flower power

4,20 

Fina ročno in v Sloveniji izdelana temna čokolada (70%), obogatena s cvetlično aromo in posuta s prekrasnimi užitnimi posušenimi cvetovi, v bogati darilni embalaži, 100 g

Privoščite si neustavljivo moč, ki jo nudi FLOWER POWER temna čokolada, in nežnost cvetličnih okusov. Spoznajte temno čokoladno tablico, ki bo vaši sladki duši prinesla mir in svobodo užitka.

Čokoladna tablica Flower Power vas bo razvajala z izbrano temno čokolado s kar 70-odstotnim deležem kakava, obogateno s čudovito cvetlično aromo in posuto z užitnimi posušenimi cvetovi.

Vrhunska kombinacija okusov lepo preseneča tudi z bogato darilno embalažo, ki delno razkriva notranjost čokoladnega užitka. Z na pogled čudovito čokolado in elegantno embalažo boste s tem čokoladnim darilom zagotovo očarali najbližje, prijatelje in poslovne partnerje.

Za lepoto se skriva tudi vrhunska kakovost. Flower Power temna čokolada je namreč izdelana ročno, s spretnostjo, znanjem in občutkom za najboljše. Brez glutena, odvečnih umetnih dodatkov in konzervansov, saj verjamemo, da se najboljši okusi rodijo v objemu narave.

Kot osnovo za čokoladno tablico uporabljamo le vrhunsko belgijsko čokolado priznanih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Skrbno preverjena kakovost, preverjeno poreklo in brezglutenska proizvodnja zagotavljajo visoke standarde odličnosti in zaupanja.

Z odličnostjo in okusom bo dosegla tudi vaša pričakovanja. Pustite se zapeljati.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Flower power”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.