Pismo SLOVENIJA

3,80 

Čokoladna tablica iz mlečne čokolade, 100 g, v ilustriranem ovitku Slovenija.

Slovenija v malem na ovitku in odličen posladek v notranjosti – pravi sladki spomin!

Izberite čokoladno pismo Slovenija in uživajte v slastni mlečni čokoladi. Vrhunska ročno izdelana slovenska čokolada v simpatični embalaži bo očarala tako ljubitelje sladkega in lepega kot poslovne partnerje, ki bi jim radi pobliže in izvirno predstavili Slovenijo – ali morda vzbudili interes za obisk.

Čokoladno pismo Slovenija v svoji notranjosti odkriva ročno izdelano čokoladno tablico iz vrhunske kremaste mlečne čokolade. Ovitek predstavlja glavne turistične bisere na zemljevidu Slevenije, predstavili pa smo jih s pretanjeno ilustracijo.

Z izbiro čokoladne tablice iz zbirke Sladkosti Slovenije vam zagotovimo čudovito darilno embalažo. Vsaka tablica ima namreč eleganten ovoj s pentljo, s katerim naredite lep vtis na obdarovance – tako najbližje in prijatelje kot poslovne partnerje.

Za čokoladno osnovo uporabljamo je najboljšo čokolado priznanih belgijskih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Tako vam vselej zagotovimo preverjeno poreklo kakava in visoke evropske standarde kakovosti. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Vas zanima tudi ostala ponudba čokoladnih pisem in drugih čokoladnih izdelkov s podobami naše čudovite dežele? Pokukajte v zbirko Sladkosti Slovenije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo SLOVENIJA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.