Pismo BLEJSKI grad

3,80 

Kot z vrha Blejskega gradu, visoko na pečini, uživate v enem najlepših razgledov, tako boste uživali tudi v temni čokoladni tablici Sladkosti Slovenije z motivom Blejskega gradu.

Čokoladna tablica iz temne 60% čokolade, 100 g.

Čokoladno pismo Blejski grad je prava izbira za vse, ki obožujete fino temno čokolado in se radi vračate na Bled. Vrhunska ročno izdelana slovenska čokolada v simpatični embalaži ene najbolj prepoznavnih slovenskih lepot bo očarala tako ljubitelje sladkega in lepega kot poslovne partnerje, ki bi jim radi pobliže in izvirno predstavili Slovenijo.

Čokoladno pismo Blejski grad v sebi čokoladno tablico iz prvovrstne temne čokolade, ovitek pa poleg čudovite podobe krasi tudi opis znamenitosti gorenjskega bisera:

Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Lepota gora odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak vzbujajo izredno prijetne občutke obiskovalcev in v vsakem letnem času in zagotavljajo idelane razmere za prijeten oddih ali dejavne počitnice. Bled privablja poslovneže, umetnike, športnike, raziskovalce, rekreativce, stare in mlade, ljudi z vsega sveta. Z lepoto jih očara in prepriča, da se vedno radi vračajo.

Čokoladna tablica vas tako poleg zgodbe razvaja tudi s temno čokolado z 60-odstotnim deležem kakava, brez dodanim umetnih barvil in umetnih arom ali konzervansov.

Posebno pozornost namenjamo čokoladni osnovi, saj vam želimo zagotoviti najboljše okuse. Zato sodelujemo le s priznanimi evropskimi partnerji, kot sta belgijska čokoladna dobavitelja Barry Callebaut in Belcolade, ki nam dostavljata vrhunsko čokoladno osnovo s preverjenim poreklom kakava. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Razmišljate o posebnem poslovnem darilu ali lepem čokoladnem darilu za svoje najdražje in prijatelje? Čokoladna tablica Blejski grad je prvovrstna izbira.

Vas zanima tudi ostala ponudba čokoladnih pisem in drugih čokoladnih izdelkov s podobami naše čudovite dežele? Pokukajte v zbirko Sladkosti Slovenije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo BLEJSKI grad”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.