-12%

Paket Slovenija

24,90 

V Paket Slovenija smo združili dobrote vrhunske kakovosti:

Čokoladne mojstrovine Lucifer chocolate za vse, ki nosijo Slovenijo v srcu.
Paket sedmih čokoladnih izdelkov skupne teže 496 g.

Ni na zalogi

Šifra: 8120 Kategorija: Oznaka:

Paket Slovenija

Paket* čokoladnih mojstrovin, ki jih povezuje ljubezen do naše države Slovenije:

Skrbno izbran paket vsebuje preverjene uspešnice, ki odlično skrbijo za prepoznavnost znamenitosti Slovenije in obenem za prepoznavnost okusov. Vsak prejemnik Paketa Slovenija bo navdušen! Lahko je sladek spomin na počitnice ali potovnaje, ali izviren ambasador podobe in okusa naše dežele tujcem. Nadvse primeren je ta izbrani paket tudi kot poslovno darilo tujim partnerjem ali cenjenim gostom.

Fotografije in ilustracije turističnih biserov Slovenije bodo pričarale virtualno popotovanje, ki je za povrhu še izjemno okusno (le kdo ne mara čokolade?).

Nagrajene medene čebelice v ovitku s panjsko končnico, Slovenija box z malimi ilustriranimi čokoladicami raznih okusov, dve čokoladni pismi (Bled in Slovenija v malem) ter tri male čokoladne razglednice bodo navdušile s svojo podobo in vrhunskim okusom.

Vse čokoladne mojstrovine smo izdelali v naši velenjski čokoladnici iz vrhunskih sestavin, ročno in skrbno, brez glutena, odvečnih dodatkov, konzervansov ali umetnih barvil in arom. Le najboljše sestavine za največji užitek!

*Pridržujemo si pravico, da v paket v primeru omejenih zalog dodamo enakovredne čokoladne izdelke v nekoliko drugačnih ovitkih in prosimo za razumevanje, če do tega pride.

Sestavine

Za sestavine in hranilne vrednosti posameznih izdelkov si, prosimo, oglejte njihove vrednosti na povezavah:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket Slovenija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.