Pismo BLEJSKI OTOK

3,80 

Nekatere stvari so edinstvene. Tako kot je posebna naša mlečna čokolada, je poseben tudi Blejski otok – združili smo ju za edinstvene čokoladne užitke ali izvirno darilo z najboljšo slovensko čokolado.

Čokoladna tablica iz mlečne čokolade, 100 g.

Zdaj se lahko, poleg lepemu spominu, predate tudi edinstvenemu okusu mlečne čokolade v ovitku Čokoladno pismo Blejski otok iz presenetljive zbirke Sladkosti Slovenije. Vrhunska ročno izdelana slovenska čokolada v simpatični embalaži najbolj prepoznavnih slovenskih lepot bo očarala tako ljubitelje sladkega in lepega kot poslovne partnerje, ki bi jim radi pobliže in izvirno predstavili Slovenijo.

Ovitek mlečne čokolade je opremljen z barvitim opisom blejskih znamenitosti: Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi.Lepota gora odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak vzbujajo izredno prijetne občutke obiskovalcev in v vsakem letnem času in zagotavljajo idelane razmere za prijeten oddih ali dejavne počitnice. Bled privablja poslovneže, umetnike, športnike, raziskovalce, rekreativce, stare in mlade, ljudi z vsega sveta. Z lepoto jih očara in prepriča, da se vedno radi vračajo.

Čokoladno pismo Blejski otok ne skriva svoje mlečne esence, saj vas zapelje z izbranim okusom mlečne čokolade z 38-odstotnim deležem kakava. Za popolno izkustvo vsako čokoladno tablico izdelamo ročno, brez umetnih aditivov in konzervansov.

Kakovost je naše osrednje vodilo, zato vam odličnost zagotavljamo le z izbrano čokoladno osnovo. Naši partnerji so namreč priznani evropski dobavitelji čokolade, Barry Callebaut in Belcolade, ki vam zagotavljajo visoke standarde kakovosti in preverjeno poreklo kakava. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Naj v pogledu na Blejski otok uživajo tudi vaši najbližji, prijatelji in poslovni partnerji. Podarite jim nekaj posebnega, s pridihom Slovenije, v elegantni embalaži s pentljo.

Vas čokoladno pismo Blejski otok ni prepričalo? Oglejte si še ostale čokoladne dobrote v zbirki Sladkosti Slovenije in izberite pravo zase.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pismo BLEJSKI OTOK”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…