Čokoladni pozdrav POSTOJNA VITEZ

4,40 

Čokoladna tablica iz mlečne čokolade, 90g, v ilustriranem ovitku Postojne vitez.

Slovenija v malem na ovitku in odličen posladek v notranjosti – pravi sladki spomin!

Šifra: 2145 Kategorija: Oznake: , , , ,

Čokoladni  pozdrav  Postojna vitez je prava izbira za vse, ki obožujete kremno mlečno čokolado in se radi vračate v Postojno. Vrhunska ročno izdelana slovenska čokolada v simpatični embalaži ene najbolj prepoznavnih slovenskih lepot bo očarala tako ljubitelje sladkega in lepega kot poslovne partnerje, ki bi jim radi pobliže in izvirno predstavili Slovenijo.

Čokoladni pozdrav Postojna vitez v sebi skriva čokoladno tablico iz prvovrstne mlečne čokolade, ovitek pa poleg čudovite podobe krasi tudi opis znamenitosti kraških  jam.

Postojsnka jama je najbolj znan turistična jama na svetu. 24 km rovov, galerij in veličastnih dvoran, osupljiva pestrost kraških pojavov ter preposta dostopnost so glavni razlog za izredno priljubljenost in obiskanost.

Čokoladna tablica vas tako poleg zgodbe razvaja tudi z mlečno čokolado z 38-odstotnim deležem kakava, brez dodanih umetnih barvil in umetnih arom ali konzervansov.

Posebno pozornost namenjamo čokoladni osnovi, saj vam želimo zagotoviti najboljše okuse. Zato sodelujemo le s priznanimi evropskimi partnerji, kot sta belgijska čokoladna dobavitelja Barry Callebaut in Belcolade, ki nam dostavljata vrhunsko čokoladno osnovo s preverjenim poreklom kakava. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Razmišljate o posebnem poslovnem darilu ali lepem čokoladnem darilu za svoje najdražje in prijatelje? Čokoladna tablica Postojna vitez je prvovrstna izbira.

Pokukajte v zbirko Sladkosti Slovenije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čokoladni pozdrav POSTOJNA VITEZ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja