12%

MATICA, paket

35,90 

Počastimo Slovenske čebele – na najslajši način!

MATICA, veliki paket medenih čokolad, je izjemen izbor ročno izdelanih brezglutenskih čokoladnih izdelkov z dodatkom medu.

Priljubljene in nagrajene medene čebelice, medene praline, z medeno čokolado obliti lešniki, tri različne slastne medene čokoladne tablice in medena orehova granola so mojstrovine tega paketa, s katerim boste očarali vsakogar.

Paket sedmih čokoladnih izdelkov skupne teže 615 g.

Paket medenih čokolad MATICA smo ustvarili v počastitev marljivih čebelic in njihovega praznika, Svetovnega dneva čebel.

Ste vedeli, da je OZN 20. maj za Dan čebel razglasil prav na pobudo Slovenije? Kjer je čebelarska tradicija izjemna in skrb za te marljive živalice posebno priljubljena, je tudi zveza čebelarjev močna in aktivna. In tako smo se pri Lucifer chocolate odločili, da v počastitev slovenskih čebelarjev in čebel pripravimo ta prekrasni paket čokoladno-medenih mojstrovin.

V mega paket Matica smo združili:

Vse medene čokoladne mojstrovine paketa Matica smo izdelali v naši velenjski čokoladnici iz najboljših sestavin, ročno in skrbno – in brez glutena, odvečnih dodatkov, konzervansov, barvil ali arom. Kjer je mogoče, uporabljamo slovenski med in cvetni prah (granole, posute čokolade in medene praline) in s tem podpiramo lokalne dobavitelje in domače čebelice.

Ta odlični medeno-čokoladni paket bomo dostavili na izbran naslov z našo Lucifer chocolate ‘sladko pošto’. Z vašim osebnim posvetilom (dodajte ga v košarici), ki ga ročno izpišemo za vas, je lahko tudi odlično darilo, ki bo razveselilo vsakega čebelarja ali čebelarko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MATICA, paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…