HVALA pedagogom

14,30 

Zahvalite se najljubši pedagoginji oz. pedagogu s čokolado! HVALA pedagogom je paket čokolade za pedagoge in edinstvena zahvala vsem pedagoškim delavcem za izjemno delo v prav posebnem šolskem letu, ki si ga bomo zagotovo zapomnili.

V paket HVALA smo združili dobrote vrhunske kakovosti:

Izjemne mojstrovine Lucifer chocolate v ljubkem paketu.

Paket štirih čokoladnih izdelkov skupne teže 263 g.

HVALA pedagogom je paket izbranih čokoladnih dobrot in čudovita zahvala vsem skrbnim učiteljicam in učiteljem, vzgojiteljem in vzgojiteljicam. Odlična čokoladna zahvala za preteklo delo z otroci bo zagotovo razveselila vsakega srčnega pedagoškega delavca oz. delavko. Vse čokoladne mojstrovine v paketu so izdelane ročno, skrbno in z ljubeznijo.

Ročno izdelana in obarvana bonboniera je polna pisanih barv in okusov, zapeljive oblite borovnice so polne poletne svežine. S tablico stevia-brusnica smo paketu priložili za najslajši brezgrešni posladek, za piko na i pa smo vključili še prekrasno naravno rožnato čokoladno tablico iz ruby čokolade Hvala, ker si, ki bo raznežila srce vsake srčne pedagoginje ali pedagoga. Dodali pa smo tudi naše darilo – ljubko zahvalno kartico oz. voščilnico, ki jo le podpišete.

Vse čokoladne mojstrovine smo izdelali v naši velenjski čokoladnici iz vrhunskih sestavin, ročno in skrbno, brez glutena, odvečnih dodatkov, konzervansov ali umetnih barvil in arom. Le najboljše sestavine za največji užitek!

Če želite, bomo ta zahvalni paket čokolade z voščilom brezplačno dostavili vaši izbrani pedagoginji na naslov šole ali vrtca z našo Lucifer chocolate ‘sladko pošto’.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HVALA pedagogom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…