HVALA pedagogom

18,90 

Zahvalite se najljubši pedagoginji oz. pedagogu s čokolado! HVALA pedagogom je paket čokolade za pedagoge in edinstvena zahvala vsem pedagoškim delavcem za izjemno delo v prav posebnem šolskem letu, ki si ga bomo zagotovo zapomnili.

V paket HVALA smo združili dobrote vrhunske kakovosti:

  • obliti pisani mandlji,
  • bonboniera 2×2
  • 100g bela čokolada s kandiranimi gozdnimi jagodami
  • temno čokoladico stevia z brusnicami ter
  • gratis ljubko zahvalno voščilnico, na katero lahko dopišete ime in datum.

Izjemne mojstrovine Lucifer chocolate v ljubkem paketu.

Paket štirih čokoladnih izdelkov skupne teže 263 g.

HVALA pedagogom je paket izbranih čokoladnih dobrot in čudovita zahvala vsem skrbnim učiteljicam in učiteljem, vzgojiteljem in vzgojiteljicam. Odlična čokoladna zahvala za preteklo delo z otroci bo zagotovo razveselila vsakega srčnega pedagoškega delavca oz. delavko. Vse čokoladne mojstrovine v paketu so izdelane ročno, skrbno in z ljubeznijo.

Ročno izdelana in obarvana bonboniera je polna pisanih barv in okusov, zapeljivi obliti mandlji so prava paša za oči in brbončice. . S tablico stevia-brusnica smo paketu priložili za najslajši brezgrešni posladek, za piko na i pa smo vključili še poletno belo  čokoladno tablico s kandiranimi gozdnimi jagodami. ki bo raznežila srce vsake srčne pedagoginje ali pedagoga. Dodali pa smo tudi naše darilo – ljubko zahvalno kartico oz. voščilnico, ki jo le podpišete.

Vse čokoladne mojstrovine smo izdelali v naši velenjski čokoladnici iz vrhunskih sestavin, ročno in skrbno, brez glutena, odvečnih dodatkov, konzervansov ali umetnih barvil in arom. Le najboljše sestavine za največji užitek!

Če želite, bomo ta zahvalni paket čokolade z voščilom brezplačno dostavili vaši izbrani pedagoginji na naslov šole ali vrtca z našo Lucifer chocolate ‘sladko pošto’.

Sestavine

Za sestavine in hranilne vrednosti posameznih izdelkov si, prosimo, oglejte njihove vrednosti na povezavah:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HVALA pedagogom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…