14%

ČEBELICA, paket

19,90 

Čebelica, paket medenih čokolad, je izjemen izbor ročno izdelanih čokoladnih izdelkov z dodanim medom. Navdušuje z izgledom in okusom. Počastimo Slovenske čebele – na najslajši način!

Priljubljene in nagrajene medene čebelice, z medeno čokolado obliti lešniki, s cvetnim prahom posuta čokolada in fina kremasta medena čokoladna tablica v darilni embalaži so mojstrovine tega paketa.

Paket štirih čokoladnih izdelkov skupne teže 365 g.

Čebelica, paket medenih čokolad je ustvarjen z mislijo na marljive čebelice in njihov praznik, Svetovni dan čebel.

Ste vedeli, da je OZN 20. maj za Dan čebel razglasil prav na pobudo Slovenije? Pri nas je čebelarska tradicija izjemna in skrb za te marljive živalice posebno priljubljena.

V paket ČEBELICA smo združili:

Vse medene čokoladne mojstrovine smo izdelali v naši velenjski čokoladnici iz najboljših sestavin, ročno in skrbno – in brez odvečnih dodatkov, konzervansov, barvil ali arom. Kjer je mogoče, uporabljamo slovenski med in cvetni prah (granole, posute čokolade in medene praline) in s tem podpiramo lokalne dobavitelje in domače čebelice.

Ta odlični medeno-čokoladni paket bo razveselil vsakogar. Na izbran naslov ga bomo za vas dostavili z našo Lucifer chocolate ‘sladko pošto’. Z unikatnim osebnim posvetilom, ki ga ročno izpišemo za vas (dodajte v košarici), je lahko tudi odlično darilo, ki bo razveselilo vsakega čebelarja ali čebelarko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ČEBELICA, paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…