Carica, paket za #superženske

39,90  34,31 

Carski paket čokolade in vina.
V težkih časih se izkaže in zablesti vsaka prava carica. In prav je, da njen trud opazimo, cenimo in nagradimo. Včasih je dovolj že iskrena pohvala. Še bolj pa zaleže zahvala s ČOKOLADO in finim vinom. Predstavljamo vam vrhunski izbor dobrot za super moči vaše najljubše superženske. Združili smo jih v omejeni izdaji Carica, paket čokolade in vina za #superženske – za vse zmagovalke življenja.

Dvakrat vražje, dvakrat izjemno: združene mojstrovine Lucifer chocolate in nagrajene čilske kleti Casillero del Diablo. Na voljo v ekskluzivni, omejeni izdaji po izjemni ceni, za vašo superžensko.

Za vse carice, ki jih poganjata fino vino in čokolada!

Paket štirih brezglutenskih čokoladnih izdelkov skupne teže 315 g in vina 0,75 l.

-14% festivalski popust ČILI & ČOKOLADA

Carica, paket za #superženske je naš poklon vsem zmagovalkam življenja. Poznate kakšno takšno carico? Privoščite ji naš izjemen paket čokoladnih dobrot in ekskluzivnega vina v omejeni izdaji. Vse čokolade so izdelane ročno, skrbno in z ljubeznijo, da osrečijo vašo najljubšo carico; elegantno in sofisticirano rdeče vino pa je iz izbrane kolekcije Reserva Privada.

V super paket Carica smo združili mojstrovine vrhunske kakovosti: čokoladni šopek, zdrav prigrizek, sanjske kroglice, čokoladico s čilijem in ekskluzivno čilensko vino priznane kleti Casillero del Diablo. Vse to za izjemno paketno ceno. Naš poklon vsem superženskam, supermamam in vsem caricam teh težavnih časov.

Vsebina super paketa Carica

Okusi, ki razveselijo vsako žensko in izkazujejo njene super moči:

 • Honeybunny, mlečna čokolada z medom, mandlji in soljo, razveseljuje z okusom, izgledom in imenom.
 • V paket smo dodali še zapeljive sadne kroglice, v katere smo ujeli sočno sredico iz malin in brusnic, ter jo oblili z naravno rožnato čokolado ruby.
 • Za “fit” posladek, zajtrk ali malico bo ravno pravšnja naša brezglutenska LuciFIT Granola Moja mal’ca, ki vsebuje le najboljše kosmiče, semena in oreške, oblili pa smo jo s temno čokolado s stevio (granola je slajena le s slovenskim medom, kokosovim sladkorjem in datljevo pasto) – v paketu Carica sta kar dva okusa granole: OREH in KOKOS.
 • Rdeče vino Cabernet Sauvignon iz kolekcije Reserva Privada kleti Casillero del Diablo, ki je s svojimi prefinjenimi notami popoln spremljevalec k čokoladi ali prijetnemu večeru. MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE OPOZARJA: “PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU”

Vse čokoladne mojstrovine smo izdelali v naši velenjski čokoladnici Lucifer. Brez glutena, iz vrhunskih sestavin, ročno in skrbno, brez odvečnih dodatkov, konzervansov ali umetnih barvil in arom.
Vino Cabernet Sauvignon pa je plod večletnega skrbnega dela najboljših čilenskih vinarjev ‘vražje’ kleti Casillero del Diablo. V Casilleru posebno izbrano grozdje z najboljših čilenskih terroirjev vključijo v ekskluzivno linijo Super Premium segmenta. Poimenovali so ga Reserva Privada in ni v prosti prodaji v Sloveniji. So dobitniki več svetovnih vinskih nagrad.

Carica, paket čokolade in vina za #superženske je sijajno darilo – le katera bi se odrekla vinu in čokoladi.
Vražji užitek na kvadrat za #superženske!

Če želite, bomo ta izjemni paket čokolade in vina dostavili vaši izbrani carici na želen naslov z našo Lucifer chocolate ‘sladko pošto’. Lahko tudi z vašim osebnim posvetilom, ki ga ročno izpišemo za vas (za simbolno doplačilo 1,3 €, dodate v košarici).

Iščete darilo za moškega? Tukaj je Paket CAR

Sestavine

Za sestavine in hranilne vrednosti posameznih izdelkov si, prosimo, oglejte njihove vrednosti na povezavah:

HONEY BUNNY, mlečna čokolada z medom, mandlji in soljo, 100 g

Čokoladne kroglice – Maline in brusnice oblite z RUBY čokolado, 125 g

LuciFIT Granola Moja Mal’ca KOKOS, 45 g

LuciFIT Granola Moja Mal’ca OREH, 45 g

 

Več o vinu pa je na voljo na tej povezavi (v angleškem jeziku).

Hranilne vrednosti

Za sestavine in hranilne vrednosti posameznih izdelkov si, prosimo, oglejte njihove vrednosti na povezavah:

HONEY BUNNY, mlečna čokolada z medom, mandlji in soljo, 100 g

Čokoladne kroglice – Maline in brusnice oblite z RUBY čokolado, 125 g

LuciFIT Granola Moja Mal’ca KOKOS, 45 g

LuciFIT Granola Moja Mal’ca OREH, 45 g

Več o vinu pa je na voljo na tej povezavi (v angleškem jeziku).

2 mnenji za Carica, paket za #superženske

 1. Špela (preverjena stranka)

  Dejansko carski paket!
  Super vino, se boljsa cokolada

 2. Maja

  Že škatla je ful lepa, ko jo odpreš, se ti pa kar nasmeji. Noro lep paket in noro dobre (in lepe) čokoladke! Top darilo. Priporočam.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…