Car, paket za #supermoške

39,90 

Ker ima vsaka carica svojega carja, smo na vašo željo, drage carice, ustvarili tudi paket za naj moške – za vse carje teh res posebnih časov. Kajti vsak moški je izjemen. In je car.
Njegov trud moramo opaziti, ceniti, pohvaliti … in nagraditi. Mnogokrat zaleže že iskrena pohvala.
Še bolj pa zaleže zahvala s super paketom ČOKOLADE in finega vina. Predstavljamo vam vrhunski izbor dobrot za supermoči vašega najljubšega supermoškega: Car, paket čokolade in vina za #supermoške – omejena izdaja. Za vse zmagovalce časa!

Dvakrat vražje, dvakrat izjemno: združene mojstrovine Lucifer chocolate in nagrajene čilske kleti Casillero del Diablo. Na voljo v ekskluzivni, omejeni izdaji po izjemni ceni, za vašega izjemnega moškega. In za vse ostale carje tega sveta.

Paket štirih brezglutenskih čokoladnih izdelkov skupne teže 342 g in vina 0,75 l.

Car, paket za #supermoške je naš poklon vsem zmagovalcem življenja. Poznate kakšnega carja? Nagradite, pocrkljajte in razvajajte ga … in mu privoščite naš izjemni paket čokoladnih dobrot z ekskluzivnim vinom. Tole razvajanje čokolade in vina ga bo zagotovo navdušilo.
Vse čokolade so izdelane ročno, skrbno in z ljubeznijo, da osrečijo vašega najljubšega carja; elegantno in sofisticirano rdeče vino pa je iz izbrane kolekcije Reserva Privada.

V super paket Car smo združili mojstrovine vrhunske kakovosti: proteinsko čokolado, zdrav prigrizek, sanjske kroglice, čokolado s čilijem in ekskluzivno čilensko vino priznane kleti Casillero del Diablo. Vse to za odlično paketno ceno v omejeni izdaji, na voljo le za kratek čas.

Vsebina super paketa Car

Okusi, ki razveseljujejo in nagrajujejo supermoške:

  • Super posladek po treningu ali motivacija? Proteinska čokolada se izkaže v obeh primerih. Mlečna čokoladna tablica LuciFIT se pohvali z visoko vsebnostjo beljakovin (whey).
  • V paket smo dodali še zapeljive lešnike, ki smo jih oblili z mlečno čokolado z okusom kave.
  • Brezglutenska LuciFIT granola Moja mal’ca Kokos bo pravšnja za zajtrk, malico ali “fit” posladek. Vsebuje namreč le najboljše kosmiče, semena, oreške ter kokos, oblili pa smo jo s temno čokolado s stevio (granola je slajena le s slovenskim medom, kokosovim sladkorjem in datljevo pasto).
  • Za ščepec strasti smo vključili še vročo čokoladno tablico Red Hot Chili Peppers s čilijem in kakavovimi zrni, ki carja opomni, da je ‘hot’.
  • Rdeče vino Cabernet Sauvignon iz kolekcije Reserva Privada kleti Casillero del Diablo je s svojimi prefinjenimi notami popoln spremljevalec k čokoladi ali prijetnemu večeru. MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE OPOZARJA: “PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU”

Vse čokoladne mojstrovine smo izdelali v naši velenjski čokoladnici Lucifer iz vrhunskih sestavin, ročno in skrbno, brez odvečnih dodatkov, konzervansov ali umetnih barvil in arom.
Vino Cabernet Sauvignon pa je plod večletnega skrbnega dela najboljših čilenskih vinarjev ‘vražje’ kleti Casillero del Diablo. Čilenci posebno izbrano grozdje z najboljših čilenskih terroirjev vključijo v ekskluzivno linijo Super Premium segmenta, poimenovanega Reserva Privada (ni v prosti prodaji v Sloveniji) in je dobitnik več svetovnih vinskih nagrad.

Car, paket čokolade in vina za #supermoške je vražje dobro darilo.
2x vražje, 2x vrhunsko! Nič manj od tega, kar si #supermoški & #car zasluži.

Če želite, bomo ta izjemni paket čokolade in vina dostavili vašemu izbranemu supermoškemu na želeni naslov z našo Lucifer chocolate ‘sladko pošto’ – lahko tudi z vašim osebnim posvetilom, ki ga ročno izpišemo za vas (za simbolno doplačilo 1,3 €, dodate v košarici).

Iščete darilo za žensko? Tukaj je Paket CARICA

Sestavine

Za sestavine in hranilne vrednosti posameznih izdelkov si, prosimo, oglejte njihove vrednosti na povezavah:

Hranilne vrednosti

Za sestavine in hranilne vrednosti posameznih izdelkov si, prosimo, oglejte njihove vrednosti na povezavah:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Car, paket za #supermoške”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.