17%

PAKET LuciFIT

14,90 

NOVO v ponudbi: PAKET LuciFIT, 5 različnih čokoladnih tablic in 2 granoli, obliti s čokolado.
100% naravne, ročno izdelane čokolade brez vsega odvečnega – da bodo treningi lažji in cilji uresničeni.

7 izdelkov skupne teže 386 g

Šifra: 8114 Kategorija: Oznaki: ,

V PAKET LuciFIT smo združili vse ‘fit’ dobrote iz naše čokoladne manufakture. Tako boste lahko okusili celote nabor odličnih izdelkov, ki se vsi po vrsti pohvalijo z močnimi aduti – nekateri so brez (rafiniranega) sladkorja, drugi so bogati s proteini, tretji so veganski … prav vsi pa so brez glutena in so 100% naravni.

Odlična zaloga ‘fit’ čokoladic je na voljo po posebni, paketni ceni.

Preverite še ostalo LuciFIT ponudbo posamičnih izdelkov, ki smo jih dodali v PAKET LuciFIT.

 

LuciFIT je blagovna znamka, namenjena aktivnim ljudem (tudi rekreativcem in športnikom) in posebnim prehranjevalnim režimom.
Sestavine za izdelke linije LuciFIT smo izbrali še posebno skrbno, z mislijo na prehranske intolerance (izdelki so certificirano brez glutena), visoko hranilno vrednost in izjemen okus brez bližnjic v obliki arom ali dodatkov.
Proteinska čokolada je odlična inovacija: fini (temni ali mlečni) čokoladi smo dodali še uveljavljene sirotkine beljakovine (whey), zato je ta okusen in uravnotežen prigrizek še kako dobrodošla poslastica ob aktivnem življenjskem slogu in skrbi za mišično moč.
V liniji LuciFIT najdete poleg proteinskih čokoladic še odlične vire prehranskih vlaknin: temno rastlinsko čokolado, slajeno s stevijo (BREZ glutena in sladkorja) in naše odlične že uveljavljene granola ploščice, ki smo jih oblili s temno čokolado s stevio (okusa kokos in oreh).
Vsebina paketa LuciFIT:

Sestavine

Za sestavo in hranilne vrednosti, prosimo, kliknite na posamičen izdelek (del paketa):

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAKET LuciFIT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.