LuciFIT LESS SUGAR z arašidi

1,60 

LuciFIT LESS SUGAR z arašidi in soljo je brezglutenska mlečna 40g čokoladna tablica z visoko vsebnostjo prehranske vlaknine, zmanjšanim dodatkom sladkorja* in z dodatkom arašidov ter ščepca soli.

Šifra: 2523 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Nova ‘fit’ čokoladna tablica LuciFIT LESS SUGAR je mlečna čokolada z močno zmanjšano vsebnostjo sladkorja* (za 40 %), z dodatkom cikorijinega inulina (prehranska vlaknina – prebiotik), arašidov in soli. Je brez glutena.

100% LuciFIT

LuciFIT LESS SUGAR vas bo navdušila s kremasto mlečno čokoladno strukturo, ravno pravšnjo mero sladkobe (kljub zmanjšani vsebnosti sladkorja*), hrustljavimi arašidi in drobnim ščepcem soli. Zakaj menimo, da ji sol pristoji? Poskusite to ‘fit’ tablico in se sami prepričajte, kakšno zapeljivo čoko poslastico smo skreirali tokrat v našem LuciFIT gurmanskem laboratoriju.

Vse ‘lucifitke’ se ponašajo s posebnostmi: so skrbno izbranih sestavin, ročno izdelane in imajo prav prosebne prehranske vrednosti. Tudi ta članica kolekcije LuciFIT je primerna kot prigrizek po športanju, za energijsko malico ali kot nagrada po odličnem treningu. Pohvali se namreč z odličnim okusom, kremasto čokolado, manj sladkorja*, visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin in dodano dozo proteinov, za katero poskrbijo arašidi.

*v primerjavi z običajnimi mlečnimi čokoladami.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LuciFIT LESS SUGAR z arašidi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.