Belo pismo

3,50 

V kraljestvu čokoladnih okusov zaseda svoje mesto tudi vrhunska bela čokolada z 28-odstotnim deležem kakava, ki vas bo zapeljala s svojo nežno sladko aromo in edinstvenim okusom.

Čokoladna tablica iz bele čokolade, 100 g.

Bela čokolada je prava posebnost med čokoladami, zato si jo privoščite s posebnim užitkom. Izberite belo čokoladno pismo in doživite kremno mlečno teksturo ter čudovito aromo, ki vam bosta odkrili nov svet čokoladnih fantazij.

Vsaki čokoladni tablici iz bele čokolade namenimo posebno pozornost, saj jih izdelujemo ročno, z občutkom za estetiko in užitek. Tako ne boste uživali le v vrhunskem okusu, temveč tudi v zavedanju, da si boste privoščili sladkanje brez glutena, umetnih dodatkov in konzervansov.

Vam razkrijemo skrivnost odličnosti? Tako kot vi, tudi mi spoštujemo vrhunsko kakovost. Belo čokoladno pismo je namreč izdelano iz čokoladne osnove, ki prihaja od priznanih belgijskih dobaviteljev čokolade Barry Callebaut in Belcolade. Tako vam z vsakim grižljajem zagotovimo evropske standarde kakovosti, preverjeno poreklo kakava in sledljivo brezglutensko proizvodnjo.

Prav tako vam z izbiro čokoladne tablice Lucifer zagotovimo čudovito darilno embalažo. Vsaka tablica ima namreč eleganten ovoj s pentljo, s katerim zagotovo naredite lep vtis na obdarovance – tako najbližje in prijatelje kot poslovne partnerje.

Si želite s čokoladnim pismom povedati nekaj več? Delite z najbližjimi in poslovnimi partnerji svojo zgodbo. Ob nakupu večjih količin čokoladnih tablic vam ob doplačilu omogočamo personalizirano embalažo čokoladne tablice – dizajn in sporočilo lahko oblikujete po svojih željah in tako podarite najbolj osebno in iskreno darilo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Belo pismo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.