Kroglice RUBY

5,40 

Prepustite se slastnim užitkom sočnih malin in brusnic, oblitih z ruby čokolado – te čudovito rožnate čokoladne kroglice bodo vaš dan obarvale mavrično z vsakim grižljajem. Svež okus jagodičevja in značilna aroma ruby čokolade bosta zapeljala vse ljubitelje sadnih okusov, v svoji elegantni embalaži pa očarala tudi kot čudovita čokoladna darila za vaše najdražje ali kot sladka poslovna darila, 125 g.

Spoznajte povsem nov, edinstven gurmanski užitek – čokoladne kroglice z ruby čokolado, ki vas bodo presenetile s svežim okusom po jagodičevju in nežno rožnato barvo, v sredici pa pocrkljale s slastnimi koščki malin in brusnic.

Zaprite oči in si predstavljajte okusne sadne koščke, ki se mehko topijo v vaših ustih, nato pa pomislite na kremno, gladko, rožnato čokoladno teksturo s svežim okusom jagodičevja, ki jih obliva te sadne koščke in vam pričara popolno paleto sadno-čokoladnih okusov. To je nova vrsta čokolade ruby, ki vas bo prepričala s svojo edinstveno aromo in barvo.

Čokoladi ruby nismo dodali nikakršnih barvil ali sadnih arom, saj barva in okus izhajata iz posebnega postopka predelave rubinastih kakavovih zrn z naravnim rožnatim pigmentom in aromo jagodičevja. Za vrhunsko kakovost smo poskrbeli tudi z ročno izdelavo, brez konzervansov in drugih umetnih dodatkov.

Da vam zagotovimo najboljše, sodelujemo le s priznanimi partnerji iz sveta čokolade. Zato za osnovo vsake čokoladne kroglice ruby uporabljamo le vrhunsko čokolado priznanega belgijskega dobavitelja Barry Callebaut. Tako lahko uživate v najvišjih standardih kakovosti in izbranem okusu kakava preverjenega porekla. Vse naše čokoladne mojstrovine izdelujemo v brezglutenski čokoladnici v Velenju in so BREZ GLUTENA.

Čokoladne kroglice z malinami in brusnicami, ovitimi v ruby čokolado ne bodo očarale le vas, temveč tudi druge, zato so v elegantni stekleni embalaži tudi čudovito čokoladno darilo, s katerim lahko polepšate in posladkate dan svojim najbližjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem.

Obožujete čokoladne kroglice vseh vrst? V Luciferjevi kolekciji čokoladnih kroglic smo združili tudi slastne lešnike in izbrane okuse medu, karamele, kave ter soli. Preizkusite tudi Oblite lešnike z mlečno čokolado, karamelo in soljo, Oblite lešnike z mlečno čokolado in kavo ali Oblite lešnike z medeno čokolado.

2 mnenji za Kroglice RUBY

  1. Špela

    Zaenkrat moj najljubsi izdelek. Najboljsi mix sadja in cokolade.

  2. Tijana (preverjena stranka)

    Slasten izdelek, vsa družina obožuje te kroglice.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…